dilluns, 9 de juliol del 2012

"Cançons de la veritat oculta" es presenta al festival (a)phònica

Després de l'excel·lent acollida de l'estrena a l'Auditori de Barcelona, arriba la segona ocasió per descobrir l’espectacle “Cançons de la veritat oculta”. Serà el dissabte 14 de juliol a Banyoles, dins el festival (a)phònica. Amb la veu de Judit Neddermann, aquest espectacle transforma en cançons els contes de Pere Calders i també compta amb imatges de cinema i vídeo enregistrades originalment pel propi escriptor.
Com a novetat, cal destacar que aquest estiu s’enregistra el disc de l’espectacle, que sortirà a la venda al setembre. Pere Calders fou un dels més grans escriptors del segle XX. Els seus contes, amb els peus en la quotidianitat però enlairant-se sempre cap a l’inesperat, han despertat la imaginació de moltes generacions. Aquest 2012 se celebra el centenari del seu naixement i volem recordar-lo amb cançons. Millor dit: transformant els seus contes en cançons. Se n’han ocupat 11 autors de la nova escena independent catalana, que s’han inspirat en les històries de Calders i n’han fet vestits a mida per a la cantant Judit Neddermann.
Cançons escrites i composades per Jaume Pla (Mazoni), Maria Rodés, Pere Agramunt (La Brigada), Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo, Vicky de Clascà (Bikimel), Guillem Caballero (Els Surfing Sirles), Mireia Madroñero (Miss Carrussel), Ramon Faura (Le Petit Ramon), Pau Guillamet (Guillamino) i Jordi Lanuza (Inspira).

Cançons de la veritat oculta a l’(a)phònica
Dissabte 14 de juliol, 21h30
Auditori de l’Ateneu
8 € anticipada (www.telentrada.com) / 10 € taquilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada