dijous, 26 de juliol del 2012

"QuatribaRap", el primer treball d'Atupa

Els joves Atupa presenten QuatribaRap, el primer disc d’aquest nou grup, fruit de l’amistat i convivència en antigues formacions. El disc es caracteritza per la frescor en les composicions, líriques i ritmes, un disc que no es tanca a emprar diferents estils musicals, ni a parlar de distintes temàtiques. QuatribaRap intenta establir un punt de trobada per a tots els gustos dins de l’escena del rap i altres músiques properes a aquesta. Per aconseguir-ho han fet una recerca d’instrumentals diverses que van des del rap, al hardcore, al dubstep, drum and bass, funk, o fins i tot el ska o la cançò d’autor. Tot açó sense abandonar mai l’estil que els representa, el rap.
La temàtica del disc es divideix en dos, en primer lloc la part més festera, a ritme de Drum and Bass on les pròpies experiències, l’humor, i les ganes de passar-ho be, es converteixen en temes protagonistes. La segona, es el resultat d’un esclafit de reflexions i critiques. La tecnologia, l’especulació, la política, el capital, el racisme... tots ells en el punt de mira d’aquest quartet provinent de l’Horta Nord, quatre joves cansats de tanta manipulació, i que estan decidits a parlar amb claritat.
QuatribaRap compta amb les col•laboracions de: Rapsodes, Atzembla, Arrap, Panxo (Sophy Zoo), Borja Penalba i Estel (Arròs Caldós).A càrrec de les instrumentals han estat Andreu Laguarda, Oliztyle, Arturo Olmeda, Atzembla i Borja Penalba. El disc ha banda de ser fruit de l’ autogestió, a estat finançat per quasi 100 mecenes que han fet possible la gravació i edició d’aquest projecte a través de la pàgina de crowdfunding Verkami, tot un èxit de convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada