dissabte, 21 de juliol del 2012

Sant Gatxo presenta "Llum"

Sant Gatxo ha presentat ja el quart disc de la seua discografia “Llum”. Un treball que continua la línia del seu anterior àlbum amb música indie-rock però amb lletres “més tristes” com explica el seu cantant Gaspar López, “en general les nostres lletres ja ho són de tristes, reflecteixen situacions personals, però també són una imatge del moment que travessa el País”.
El nou disc del grup de La Vila “sona molt natural, de fet l'hem gravat amb el tècnic que utilitzem a les actuacions en directe”. De moment aquest nou treball tant sols es pot trobar a internet, però de cara al setembre tenen intenció de presentar-lo físicament i fer una gira per tal de promocionar-lo.
Per a Gaspar López “la música en valencià travessa un moment molt dolç, ja que el públic és ara molt més obert i no es tanca només a l'Ska o la dolçaina sinó que vol sentir altres músiques en la nostra llengua”, en aquest sentit el cantant de Sant Gatxo ha destacat la importància de La Gira que organitza cada any Escola Valenciana i que “és un autèntic aparador, tant per als grups ja consolidats com per als nous que intenten obrir-se camí”.
Informarcíó: El Punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada