dijous, 25 d’octubre del 2012

Atzembla presenta nou disc, "El Teu Viatge"

La banda de l'Horta-València Atzembla ens presenta el seu nou treball “El Teu Viatge”. En aquest disc fa complida la seua consolidació musical on cal destacar la barreja d'estils ska, punk i rock amb 12 talls. També trobarem la presència de la dolçaina, instrument tradicional valencià que serveix per integrari en el treball unes pinzellades mediterrànies. La producció ha estat a càrrec de Miquel Gironés (Obrint Pas) i el disc s’ha enregistrat als estudis “Ground” de Cornellà de Terri, RPM d'Almàssera i Music Estudio de Montcada. “El Teu Viatge” serà auto-editat sota llicencia Creative Commons i de lliure descàrrega.
La presentació del disc a València serà el proper 15 de novembre en la sala La3 al festival Soca-rel on la banda farà un repàs de tota la seua discografia i presentarà les noves cançons. La trajectoria musical no s'atura i ja tenen confirmades distintes dates de la gira “El Teu Viatge”, presentant el disc a Bilbao (7 de desembre) així com distins pobles d'Euskal Herria i Galiza. En aquest nou disc el viatge també els durà a trepitjar territoris europeus.
La banda comença un nou rumb, on els espera un dels directes més enèrgetics i contundents del panorama musical que reflectiràn l’evolució del grup.
En el seu canal de you-tube ens conten per capítols com ha sigut la gravació del disc:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada