dimecres, 3 d’octubre del 2012

Coneix la gira d'Els Amics de les Arts per València, Castelló, Madrid i Bilbao

Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué són Els Amics dels Arts, un dels exponents del que alguns han cridat “la nova ona del folk-pop català”. Les seves cançons són petites històries quotidianes fetes amb melodies senzilles, pinzellades d'electrònica, jocs de paraules i molta ironia. En actiu des de 2005, la seva música va arribar al gran públic quatre anys després amb la publicació del seu segon àlbum, “Bed & Breakfast” (Discmedi 2009): del que es van vendre més de 30.000 exemplars, van oferir 123 concerts i les entrades per a les dues dates en el Palau de la Música de Barcelona amb les quals van tancar la gira, es van esgotar.
Després d'un any allunyats dels escenaris, fa uns mesos es va publicar el seu tercer treball, “Espècies per catalogar” (Discmedi 2012), que es va col·locar directament en el quart lloc en les llistes de vendes i en el número 1 en descàrregues en iTunes. La presentació d'aquest disc a Barcelona va tenir lloc en tres nits en el Teatre Coliseum, on van esgotar localitats abans fins i tot que el disc estigués a la venda.
Ara Els Amics dels Arts surten de Catalunya en una gira que portarà als seus “Espècies per catalogar” per tot el territori estatal en els propers mesos i de la qual ja s'han confirmat les primeres dates:

30 DE NOVEMBRE - VALÈNCIA TEATRE PRINCIPAL
1 DE DESEMBRE - CASTELLÓ DE LA PLANA PARANIMF O. JAUME I
12 DE DESEMBRE - MADRID TEATRE LARA
13 DE DESEMBRE - BILBAO SALA CÚPULA D'ARTÈRIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada