dimecres, 17 d’octubre del 2012

Òscar Briz torna al rock de la mà d'El Cartero Rockero

El cantant de l’Alcúdia Òscar Briz ha iniciat un nou projecte musical, tornant a unes arrels musicals que l’aproximen al rock ‘n’ roll més pur i a un directe explosiu en el que es versionen clàssics de la música. L’autor d’un dels discos imprescindibles de la darrera dècada («L’estiu», aparegut fa un parell d’anys) ha decidit allunyar-se de la música que l’havia caracteritzat i encastellat i, junt a El Cartero Rockero, ofereix una visió molt diferent del que entenen els seguidors que l’han descobert per la seua cara folk.
«Ho férem per divertir-nos i perquè ens venia de gust però cada cop que toquem, que per ara és totes les setmanes, de vegades dues voltes, ens demanen d'anar a un lloc o altre. Estem sorpresos i contents per la polseguera que s’ha alçat», comentà el riberenc a aquest periòdic. Així, El Cartero Rockero interpreta cançons com «Do you remember rocknroll radio?», de The Ramones; «The One I love» de REM; «Should I 
stay or should I go» dels The Clash; «Buena» de Morphine; «Stuck inside Mobile» de Bob Dylan o «Search and Destroy» de Iggy and the Stooges, entre moltes altres. Òscar Briz (a la guitarra i les veus) es acompanyat per Vicent Millo a la bateria i Boro Sanchez al baix.
«El meu pla era i és no traure res propi en bastant temps, encara que tinc temes a manta. El món té molts discos d'Òscar Briz per conèixer! Així que no faré res fins que senta que és el moment i realment tinga forces. En ment està fer, quan arribe el moment, un disc directe i cru, gravat i tocat en estudi en primeres presses», avançà l’alcudià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada