dijous, 29 de novembre del 2012

Un concert per celebrar la fi del món

Arriben els anunnakis! Per celebrar que s’acaba el món, els Surfing Sirles s’alien amb Espectres i ofereixen un últim concert a la sala Sidecar, la nit del 21 de desembre. I si al final no passa res... doncs no passa res.


ELS SURFING SIRLES
“El que ens mou és el desig de trencar totes les coses”, canten Els Surfing Sirles. I en qualsevol dels seus concerts incendiaris estan a un mil·límetre de confirmar-ho. Calia una banda que portés el rock’n’roll fins a aquest límit, on l’actitud i el soroll esclaten per regalar-nos una explosió d’idees. Els Surfing Sirles canten a la Fageda d’en Jordà, a Verdaguer i a Casavella, als ionquis de Can Tunis, a les pubilles de cuixa forta, als paios punks rumberos... i fins i tot perverteixen l’himne del Barça. Sembla complicat, però quan els escoltes, tot és molt senzill. És garatge. És rock’n’roll.

“Montseny” (videoclip): www.youtube.com/watch?v=74FIbLN_P_k

ESPECTRES
Foguejats a l'underground barcelonés, els Espectres són quatre i tenen defectes. Els Espectres miren als noranta sense donar l'esquena al futur. Parlen i canten sobre alló que ens toca la fibra sensible i ens fa saltar: emocions, moviment compulsiu, secrets, fracasos i revelacions. Els Espectres són herois de resaca infinita i volen portar-te a ballar abans que s'acabi el món... Anem-hi?

Divendres 21 de desembre, 22h00
Sidecar Factory Club
Barcelona
Entrada anticipada: 6 euros
Entrada a taquilla: 8 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada