divendres, 14 de desembre del 2012

Benimaclet acull demà la I Mostra del llibre i del disc en valencià

La Universitat Lliure de Benimaclet, l’Associació de Veïns de Benimaclet i el Centre Instructiu Musical de Benimaclet presenten la I MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET, amb l’aclaridor lema de: El lloc on trobaràs el regal de Nadal que estaves buscant i no sabies com aconseguir. La mostra es celebrarà dissabte, 15 de desembre, a l’espai gastronòmic i sociocultural El Musical de Benimaclet (Carrer Baró de Sant Petrillo, 14), entre les 12:00 i les 19:30 h. A la mostra participaran les llibreries La Traca, Primado i Comercial L’Eixam. Per la part musical, Comboi Records, Discos Oldies i Mésdemil desplegaran els seus materials, amb el suport del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià.
Al llarg de la jornada hi hauran tallers infantils de manualitats i d’animació lectora (12:00 h), signatura d’exemplars tant literaris com musicals, entrevistes amb els autors de les obres, presentacions de novetats editorials i discogràfiques i alguna que altra sorpresa que ara no podem revelar. La mostra finalitzarà amb el gran concert nadalenc de l’Orquestra Simfònica i Cor del Centre Instructiu Musical de Benimaclet (19:30 h).
Penseu que tot açò té l’objectiu de promoure la presència de la literatura i de la música fetes a casa nostra com a regal nadalenc, a mà, o encomanat al Pare Noel i als Reis de l’Orient, i que volem fer ben visible l’enorme tresor que tenim amagat a les prestatgeries dels centres comercials, donar a conèixer l’ampla i variada oferta que hi ha i mostrar amb orgull tot allò que, tantes voltes, resulta tan difícil de trobar. Així que feu compte de venir ben preparats i fornits per a l’ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada