diumenge, 20 de gener del 2013

Isaac Ulam, nou videoclip i concert

Isaac Ulam estrena nou videoclip per la cançó ‘Hawaii’, una de les que formen part del seu últim disc, ‘Murtra’. El vídeo l’ha realitzat Txell Bonet i ja el pots veure a Youtube:

Isaac Ulam presentarà ‘Murtra’ el proper 29 de gener a la Sala Beckett (Barcelona) dins el cicle de concerts ‘Els dimarts em sentiràs’. Serà un concert amb la banda al complet, acompanyat per Lluís Bestard (bateria), Albert Pérez (piano i baix), Caty March (veu) i Román Lay (guitarra). Les entrades ja estan a la venda:
Aromàtica i mediterrània, les qualitats de la murtra bé podrien aplicar-se a les cançons d’Isaac Ulam. És un cantautor dels que ja no en queden. És de Blanes, però es diria que surt d’un altre lloc o d’una altra època. Perquè Isaac Ulam no és un músic com els altres. La seva proposta artística és radical, insubornable. Després d'un primer disc, “En els prats més llunyans” (2009), que ostenta la categoria de peça de culte, ara ens ofereix un excel·lent successor, “Murtra”, nova joia d’aquest brillant artesà del folk en la seva accepció més weird i psicodèlica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada