dijous, 17 de gener del 2013

Orxata Sound System, Txarango i Atupa inauguren La Gira d’Escola Valenciana 2013

La VIII edició del Festiva Itinerant de Música en Valencià d’Escola Valenciana arranca amb el Concert de Falles, que se celebrarà el diumenge 17 de març a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot. Orxata Sound Systema, Txarango i Atupa garantiran el foc musical i en valencià de les Falles. El concert començarà a les 21 hores, amb l'actuació d'Atupa, un jove grup provinent de Montcada, de l'Horta Nord (València) que naix de l'amistat i de l'amor dels seus components envers el rap. Els xics d'Atupa acaben de traure al carrer el seu primer disc, QuadribaRap, i a Burjassot tindran l'ocasió de demostar la contundència i coherència de la seua música i del seu missatge rebel i compromés.
Tot seguit serà l'hora de Txarango, una jove formació catalana que l'any passat, amb el seu treball Benvinguts Al Llarg Viatge, va realitzar desenes de concerts i va rebre el Premi Enderrock de la crítica al grup revelació del 2012. La guinda del pastís, la posarà la música punyent, inclassificable i multidisciplinar d'Orxata Sound System, una de les formacions valencianes més sui generis que ha parit el món musical en els darrers anys. Orxata aprofiatarà l'ocasió per presentar el seu nou disc 3.0, que va llançar al mercat el passat mes de desembre.

En dates properes informarem del preu de les entrades i dels punts de venda habilitats perquè no us perdeu un concert que, de totes totes, promet ser espectacular. El concert està organitzat per Escola Valenciana i Reviscola i compta amb la col•laboració de l'ajuntament de Burjassot. A més de Burjassot, la Gira d'Escola valenciana farà parada en diverses comarques valencianes i conclourà els dies 11,12 i 13 de juliol a Benlloch, en el Feslloch, un festival que després de sis edicions ha esdevingut una cita obligatòria per als grups i els amants de la música. De la bona música. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada