divendres, 25 de gener del 2013

Pirat's Sound Sistema escalfen l'ambient pel nou disc

El sound system de reggae i ragga ja té enllestit el seu nou disc. El proper febrer, carregat de metes volants fins a la gran fi: Em bull la sang estarà disponible el 25 de febrer  La Pirata ha trigat un xic més del previst, però ja us adelantem que l'espera ha valgut la pena. Els nous temes de Em bull la sang són 100x100 Pirat's Sound Sistema i, a més, són un salt en la carrera del grup.  Així ho van constatar desenes de catalans entrevistats el passat 11 de setembre de 2012, les respostes dels quals podeu trobar en aquest vídeo recull que es va publicar fa pocs dies.
El proper dissabte 2 de febrer hi ha la primera cita seriosa: els membres del grup i l'equip de Em bull la sang (músics, tècnics, dissenyadors i verkamistes) s'aplegaran a partir de les 19h al Koitton Club del carrer Rossend Arús de Sants (BCN) per fer una preescolta exclusiva del disc, compartir uns tantus, fotografiar-nos, signar autògrafs i brindar pel nou treball. L'acte serà de caire gratuït però cal invitació, que podeu demanar fins esgotar existències acontractacio@propaganda-pel-fet.info
El dimecres 6 de febrer, estigueu atentes perquè es penjarà un snippet del disc a càrrec del reggaebrètol i actual selector de la Pirata, el Sergi (de)Teià: una repassada a totes les cançons del disc al més pur estil sound system!!! 
El dilluns 18 de febrer es farà públic de manera íntegra el nou single del grup, que ja avancem ara que es titula "El senyor de l'enrenou" i que us farà moure el cul com mai ho havíeu fet amb els Pirat's Sound Sistema. Autèntic 'AHÀ SOUND'!!! 
I finalment, el dilluns 25 de febrer podreu fer-vos amb la vostra còpia del nou disc exclusivament a través del web www.ppf.cat i de manera digital a iTunes, Spotify i les principals botigues cibernètiques. Estigueu atentes a les xarxes socials, perquè evidentment us hem fet cinc cèntims del que tenim preparat. Queden cosetes, sorpreses i molta màgia que no us hem desvelat. Buah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada