dilluns, 1 d’abril del 2013

Nou disc de Pepet i Marieta a Mésdemil

Després de tres anys de silenci discogràfic, Pepet i Marieta tornen a la palestra amb el disc més festiu i compromès de la seva carrera: "Lo món d'un mos". Enregistrat als estudis La Catacumba de Barcelona, ha comptat amb la producció de Miguel Pino i un bon reguitzell de col·laboradors de primera línia, com ara Pep Gimeno "Botifarra", Sílvia Ampolla, Yacine Belahcene o Joan Garrig, i serà editat per Mésdemil. Pepet i marieta és una proposta festiva que beu de les músiques “populars" d’arreu del món per a vestir uns textos marca de la casa propers, descarats i crítics, combinant pop, rock, funky, paxanga i fins i tot punk per a vestir històries quotidianes properes i sempre amb sentit de l’humor . Amb més de deu anys de trajectòria, el nou disc arriba després d'altres quatre, "Qui no plora no mama" (2010), "La Pelu" (2010), "Xalera" (2006) i "Sempre hi ha un pedaç pa un descosit" (2004). 
El nou disc, "Lo món d'un mos", és un projecte autoproduït i per això la formació de les Terres de l'Ebre ha iniciat un Verkami que han anomenat 1€ TOUR i que permetrà a tots els mecenes l'entrada als 5 concerts de presentació per només 1€. Els concerts tindran lloc a Lleida el 30 de març, a Barcelona el 9 de maig, a Tarragona el 16 de maig, a les Jornades Musicals de l'Ermita d'Ulldecona el 9 de juny i a València (data encara per determinar). A més de les entrades a 1€, la banda ofereix diverses compensacions que van des de la mera menció als agraïments del disc a un concert acústic amb striptease inclòs passant per CDs signats, samarretes o roba interior amb el logotip del grup. El Verkami estarà en marxa fins al 20 d'abril, afanyeu-vos a fer la vostra aportació!! 
L'1€ TOURserà el tret de sortida d'una gira que els portarà per tots els Països Catalans i cites tan destacades com el Feslloch, l'Aplec dels Ports o el FestiCat. El llançament mundial de "Lo món d'un mos", el nou disc de Pepet i Marieta, està programat per al 15 d'abril. A que teniu ganes d'escoltar el disc? Ja falta no res!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada