dilluns, 22 d’abril del 2013

"Por encima de las palabras", nou disc de Samuele Arba

Samuele Arba és escriptor, actor, guitarrista i cantautor. Va nàixer a Sardenya l’any 1978, però resideix a Tarragona des de 2005. Des dels inicis, la seua carrera ha combinat l’escriptura, la música i el teatre. Amb una maqueta, un disc i quatre llibres a l’esquena, en aquesta ocasió Samuele Arba ens presenta, juntament amb un espectacle de Teatre Cançó titulat Yo soy Yo, el seu nou treball: Por encima de las palabras
Es tracta d’un disc políglota, amb cançons en sard, italià, català i castellà. Temes que parlen dels temps que ens han tocat viure. Lletres compromeses que recoden a artistes com George Brassens o Javier Krahe. Un disc combatiu i crític, irònic i humorístic. Un tast de poesia i música per assaborir i gaudir-ne. El disc presenta deu temes inèdits i dos bonus track: “El conformista”, que és una adaptació al castellà del tema de G. Gaber i “La vida nostra”, que és una cançó de P. Piras, un cantautor alguerés. 
Samuele Arba farà dos concerts de presentació del disc que tindran lloc el 22 d’abril a les 20h al Mara’s Bar Cultural de Cambrils i el26 d’abril a les 21:30h al Teatre el Magatzem de Tarragona. Expresament per a l’ocasió, el Samuele i la seua banda han creat un espectacle de Teatre-Cançó on el protagonista (interpretat per Samuele) és un dels milions d’aturats que, sense èxit, busca feina. Exasperat per la seua situació, on se sent com un ratolí atrapat i la seua veu es perd al cor, renega de les seves actituds conformistes, rebutja qualsevol axioma i moralitat, i quan creu que tot està perdut, troba en l’amor la força per continuar endavant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada