dilluns, 20 de maig del 2013

Desperta!, el nou disc de Pellikana ha arribat!

El grup Pellikana naix a Castalla, l’Alcoià, l’any 2005. Aquesta jove formació ha anat adquirint experiència dalt dels escenaris del nostre país compartint cartell amb grups de renom dins del panorama valencià com La gossa Sorda, Aspencat, Sva-ters, Pau Alabajos, Rapsodes, Obrint Pas... La seua música, al igual que el menjar autòcton al qual fa referència el seu nom, és una barreja, en aquest cas, de cultures i estils musicals com l’Ska, el Reggae, el Rock i els ritmes llatins, amanits pel to folklòric de la dolçaina.
Després del seu primer disc, Titelles, i del recent treball directe, Tardor,amb les idees més clares que mai i l’experiència de 5 anys als escenaris, el grup de la Foia de Castalla ens presenten el seu 3r disc: Desperta!
Aquest treball ha estat enregistrat durant el més de març de 2013 a El Sótano Estudios (Castalla), amb la producció de Javier Abreu, figura clau del panorama musical a nivell peninsular i productor de bandes com Boikot, Disidencia o Sugarless, entre d'altres. El disc està composat per 10 càrregues d’energia positiva de temàtiques i estils diversos que reflexen la fussió de ritmes que caracteritza el grup i alhora li donen un estil propi i madur. Entre tots els temes, cal destacar un xicotet homenatge a Al Tall, amb la versió de “Les penes són” i al poeta Vicent Andrés Estellés, amb “Cançó de la rosa de paper”, en commemoració al 20é aniversari de la seua mort. A més, el disc compta amb col·laboracions de renom. Grans amics que els han ajudat a despertar, com Manolo Miralles i Enric Banyuls (Al Tall), Txus (Disiden- cia), Javi Marssiano (O’funk’illo, Atómica, Kiko Veneno), Andreu, Mireia i Kapoll (Rapsodes) i Javi (Mugroman). 
La gira de presentació els durà el el 21 de juny al IES Barrachina d’Ibi, el 29 al Somriu (Callosa) i el 19 de juliol a La Concha (Alacant). Hi haurà més dates, estigueu atents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada