dissabte, 8 de juny del 2013

ʹOntinyent, poble del País Valenciàʹ reuneix hui a Andreu Valor, Hugo Más, Feliu Ventura o Pep Gimeno Botifarra, entre d'altres

El concert que tindrà lloc el proper dissabte dia 8 de juny a partir de les 18:00 a la glorieta d’Ontinyent, ha estat organitzat per les regidories d’educació i de joventut, gestionades per Pepe Pla, de Compromis. Hi haurà també tallers infantils i “paradetes” d’artesania en tot el recinte, a més de comptar d’un “espai pictòric”. Ja compten amb els següents artistes ja confirmats: Tashkenti, la Trocamba Matanusca, Kaoba, Carles Pastor, Neuròtics, Mal Abuso, La Marabunta, Toni de l'Hostal, Andreu Valor, Hugo Más, Feliu Ventura i Pep Gimeno Botifarra. La periodista Amàlia Garrigós s'ha sumat també a aquesta convocatòria musical i reivindicativa i serà la conductora del concert 'Ontinyent, poble del País Valencià'. Els companys VilaWeb Ontinyent emetrà el concert en directe. El concert, gratuït, serà de sis de la vesprada a les deu de la nit, i anirà acompanyat de paradetes d'artesania i de paradetes infatils. També s'hi disposarà d'un espai pictòric on els assistents hi podran fer intervencons artístiques.
La convocatòria respon a l'ofensiva del PP contra l'ús de 'País Valencià'. Recordem que des del 15 d'aquest mes de maig és prohibit de fer servir el nom de 'País Valencià' a les Corts i al Consell. Ho va aprovar el PP, que va fer valer la seua majoria a les Corts Valencianes per tirar endavant la proposició no de llei que insta que les institucions i el Consell no tramiten cap iniciativa parlamentària o altres escrits que 'no respecten la denominació oficial de Comunitat Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada