diumenge, 2 de juny del 2013

SonarKids torna a Port de la Selva amb els germans Roca, Busy P. i Albert Pla

El festival SonarKids, l'edició familiar del Sónar, tornarà aquest cap de setmana a Port de la Selva amb una desena d'activitats musicals gratuïtes, de la mà de Busy P., The Pinker Tones i Albert Pla, a més d'un joc olfactiu ideat pels germans Roca del Celler de Can Roca, escollit el millor restaurant del món. Una de les novetats incorporades més recentment és l'activitat Les Aromes de la Cuina, en la qual pares i fills hauran d'endevinar olors relacionades amb la gastronomia, en un itinerari traçat pels xefs gironins.
Després de l'èxit al qual es va arribar en l'edició anterior, els organitzadors del SonarKids han preparat amb mirament activitats com un taller per a DJ júnior amb el mestre de luxe francès Busy P. --fundador del popular segell francès Ed Banger--, una activitat de pintura amb tocadiscs com a suport principal i les divertides figures per acolorir Pintatelotu, protagonistes de la imatge de l'esdeveniment. Els coloristes electrònics The Pinker Tones al costat del cantant Albert Pla protagonitzaran una de les actuacions més esperades de l'edició amb la seva presentació del llibre disc 'Rolf&Flor' (Ed.Alba), una història d'amor entre dues ànimes bessones que protagonitzen un nen (Rolf) que viu a Barcelona i una nena (Flor) que viu a Nova York.
Els nens podran ballar des de funk-pop a electrònica, passant per hip hop i folk eufòric i 'street dance' amb Brodas Bros, DJ2DJ, Esperit!, Don Simón i Telefunken, Dj Niño i Superhugo Dj. Paral·lelament es desenvoluparan activitats per tot el poble com les singulars escultures sonores interactives de Lolo&Sosaku, que el Nadal van omplir el CaixaForum de música a base d'instruments fets a mà amb fustes i materials bàsics. La del Port de la Selva és una iniciativa que porten Avanced Music i l'ajuntament de l'esmentada localitat gironina amb l'organització del festival de música electrònica. SonarKids va néixer el 2009 com un festival de música i experiències creatives per a nens i pares, i des d'aleshores ha anat modificant el seu format per adaptar-se a diferents propostes artístiques i espais --des d'un museu fins a una platja--, sempre amb el referent de la música i la tecnologia com a pilars bàsics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada