dimecres, 3 de juliol del 2013

El nou disc d'El Trineu Tanoka ja ha eixit del forn

Microones, el nou disc d'El Trineu Tanoka, reflexa el que és l’essència del grup a dia d’avuí: rock intens i contundent i al mateix temps ple de melodies infeccioses que no et podràs treure del cap. Aquest segon treball del power-trio del Camp del Túria conté 12 cançons directes i d’impacte immediat. Totes tenen clara vocació de “single”, amb un ventall estilístic força ampli (indie rock, noise pop, lo-fi...), però al mateix temps conformen un àlbum amb identitat pròpia que funciona com a un tot cohesionat. Microones” té actitud, bellesa, cor i innocència a parts iguals. Podríem dir que és un disc que vol fer arribar el rock menys convencional a tot tipus de públic.
La música d’El Trineu Tanoka segueix l’ona de bandes més actuals com ara No Age, Placebo o Deerhunter però sense perdre de vista clàssics moderns com els mateixos Pixies o The flaming lips. Una proposta innovadora dins de l’escena de la música en valencià, escena que cada dia va guanyant en varietat i en qualitat.
Si vols gaudir d’una experiència vertaderament alliberadora, posa el nou CD d’aquests paios al reproductor del teu cotxe al màxim volum i deixa’t dur cap a l’estat d’eufòria intermitent, com diu la lletra d’una de les cançons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada