dijous, 1 d’agost del 2013

Obert el termini per a participar en el Concurs de Música en Valencià ‘Amplifica't’

Des d'ahir, 31 de juliol, fins al 13 de setembre, estarà obert el termini per a presentar-se al concurs de música en valencià/català ‘Amplifica't’. En aquesta cinquena edició del concurs poden participar grups i solistes joves de tot l'Estat espanyol que canten en valencià/català. Les bases i la fitxa d'inscripció que s'ha d'omplir es troben a la web www.jovesdaccio.cat.
Després de la preselecció del jurat, del 16 al 22 de setembre es podrà votar a través del Facebook quins seran els tres finalistes, que participaran en el festival-final, que per primera vegada se celebrarà a Elx. A més de l'actuació dels tres finalistes, el festival comptarà amb el concert del grup de la Marina Alta Aspencat, que acaba d'editar el seu cinqué treball, Essència. La final tindrà lloc el dissabte 26 d'octubre a les 20 hores a la Sala La Llotja, Elx.
La Plataforma per l'Ús del Valencià a Elx –formada per Joves d'Elx per la Llengua, El Tempir, el Casal d'Elx, l'Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó i Xiquets d'Elx– ha organitzat juntament amb Joves d'Acció i la Regidoria de Joventut l'Ajuntament d'Elx aquest concurs-concert, que gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Joventut, formarà part de la programació de l'Alternactiu, el programa d'activitats juvenils de referència a Elx.
Font: La Veu del País Valencià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada