divendres, 13 de setembre del 2013

Seward, el secret millor guardat de l'escena barcelonina

Seward, el secret millor guardat de l'escena barcelonina, presenta el seu nou directe després de l'èxit internacional aconseguit i de la consolidació a Catalunya durant el 2012. La proposta per al Mercat de Música Viva de Vic és un concert especial que inclou el nou repertori per la gira nacional i internacional que realitzarà a finals del 2013 i durant el 2014.
Envoltats de cert misteri per la seva absència a la xarxa (no tenen pàgina web ni perfils a les xarxes socials), el grup ha aconseguit colar-se en els festivals nacionals i internacionals més prestigiosos (Primavera Sound, BAM, South by Southwest a Austin, The Great Escape a Brighton, Vive Latino a Mèxic o la Canadian Music Week a Toronto), pel seu aclaparador directe. A cavall entre el jazz, el rock, el folk i la música experimental, la seva posada en escena és una experiència inclassificable.
Seward es un quintet amb base a Barcelona que ha estat descrit com la suma de Captain Beefheart, Tom Waits i American Music Club, tot mesclant els viaranys d'Efterklang, amb el puls del cor de The National, l'habilitat de Sigur Ros per descriure molt sense haver de dir gaire i el moldejat impuls rítmic d'Animal Collective.

ESCENARI: Auditori Atlàntida
DÍA: Divendres, 13 de setembre
HORARI: 01:00 hores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada