divendres, 15 de novembre del 2013

El Verkami d'Escola Valenciana supera els 60.000 € i segueix amb nous objectius

Queden 16 dies per tal què finalitze el projecte de micromecenatge “Fes Escola Valenciana!” i 1.623 mecenes han arribat als 60.000 euros d’objectiu mínim que es va fixar per a continuar endavant amb les activitats d’Escola Valenciana. La xifra rodona es va produir ahir a les 23:27 hores. Des d’aleshores nous mecenes continuen fent Escola Valenciana. El projecte de micromecenatge estarà actiu fins el 30 de novembre, queden dues setmanes per davant i es pot continuar participant en aquesta crida, que és el primer Verkami que llança una entitat cívica per a un projecte global d’activitats amb un perfil com el d’Escola Valenciana. La crida s’ha fet per assegurar el manteniment de totes les activitats. Durant els pròxims mesos, gràcies al micromecenatge i a la implicació de la societat es podrà continuar treballant en l’organització de les campanyes i projectes de difusió i promoció de la nostra llengua a diversos àmbits, que van des de les Trobades d’Escoles en Valencià fins a l’atenció de casos per vulneració dels nostres drets lingüístics: “Un temps també per intentar assegurar l’autofinançament i la sostenibilitat econòmica de l’entitat mitjançant la fidelització de les persones que es facen Amics i Amigues d’Escola Valenciana”, ha dit el president de l’entitat.  
De les 12 recompenses que s’ofereixen al micromecenatge, sis d’elles, a partir de la de 60€, inclouen el carnet d’Amic amb un any gratuït, amb el qual els mecenes que hi han contribuït estaran informats de les activitats d’Escola Valenciana de forma directa i gaudiran dels avantatges, sortejos i descomptes en activitats diverses que promou l’entitat. Passat aquest any el que s’espera és que aquestes persones accepten continuar sent Amics i Amigues efectius. Segons la Comissió Econòmica d’Escola Valenciana ara mateix hi ha 757 Amics i Amigues que aporten cinc euros al mes: “Per mantenir les actuacions a llarg termini pel que fa a la promoció i la defensa del nostre màxim tret d’identitat cal que aconseguim fidelitzar almenys 3.500 persones que siguen Amics i Amigues d’Escola Valenciana i anem caminant”. En el moment que es va arribar a la xifra de 60.000€ es van comptabilitzar 340 mecenes que havien fet aportacions que inclouen el carnet de l’entitat. Són les recompenses que van des dels 60 fins als 3.000 euros. Si sumem aquestos verkamistes al Amics que actualment té l’entitat, la xifra puja a 1.097 persones i continua en augment. 
“La campanya de micromecenatge està demostrant que Escola Valenciana és de les persones, la gent se sent part d’aquest moviment i això és el més important de tot, perquè l’entitat cívica per dignificar la nostra llengua s’està fent visible més enllà de les Trobades d’Escoles en Valencià. La societat s’ha bolcat en el projecte difonent el missatge i fent-lo córrer per les xarxes socials i allà on ha calgut”, ha dit Vicent Moreno. Les recompenses més populars d’aquest Verkami estan sent les de 20 i 35 euros i suposen el 53% de les aportacions fetes fins aquest moment. Aquestes recompenses són les primeres opcions que inclouen la samarreta de les Trobades 2014, el disseny de la qual es va presentar el passat dimecres amb el lema “Escola Valenciana, la nostra escola”. En motiu d’haver traspassat la xifra de 60.000 euros, des d’Escola Valenciana s’ha volgut realitzar un audiovisual d’agraïment a totes les persones que estan fent possible el vaixell del valencià. Es pot veure en aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=MiTKrrlPQ60 Així mateix, el 30 de novembre l’entitat farà públic el balanç final del projecte i també la xifra recaptada mitjançant la “Caixa Solidària Fes Escola Valenciana”, on s’han realitzat ingressos de col·lectius i persones que volien participar en aquesta crida.

Recta final de “Fes Escola Valenciana!”: nova recompensa

Assolit l’objectiu mínim fixat es pot continuar participant en el projecte fins el 30 de novembre i superar els 60.000€, que era la xifra mínima per dur endavant el vaixell del valencià. Amb motiu d’aquesta fita, s’ha dissenyat una nova recompensa en el micromecenatge per una quantitat de 60€, que inclou un carnet gratuït d’Amics durant un any, una dessuadora de les Trobades 2014, una motxilla de les Trobades 2014 i una xapeta del “Sí al valencià”. “Més que continuar augmentant el comptador econòmic del micromecenatge el que es pretén amb la nova recompensa és animar les persones a formar part de l’entitat amb una promoció especial: un any gratuït d’Amics i uns materials del marxandatge d’Escola Valenciana”, ha explicat el president d’Escola Valenciana. La dessuadora i la motxilla de les Trobades són productes que l’entitat mai havia contemplat i es vol provar quina és la resposta de la societat i si és del seu interés. Així mateix, es pot continuar contribuint al projecte en qualsevol de la resta de recompenses que hi ha establertes. “Totes les persones que estem directament implicats dia a dia en remar i fer realitat les activitats d’Escola Valenciana estem molt agraïts a tantes i tantes persones que ens han donat una força i un caliu enormes per creure encara més que el valencià ens importa a molts valencians i valencianes, a molta gent que parla la nostra llengua a tots els territoris de parla comuna, persones i col·lectius que estan fent Escola Valenciana possible”, ha conclòs Vicent Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada