diumenge, 10 de novembre del 2013

Sones publica la BSO de la proposta audiovisual "Després de la Generació Feliç"

'Després de la Generació Feliç' es una peça de remix audiovisual construïda a partir de fragments de home movies extretes, entre altres, de l’arxiu del projecte transmedia Your Lost Memories, també produït per Boogaloo Films.

EL LLARGMETRATGE
En un to fosc, proper a l’univers de l’obra d’Ivan Zulueta, la turbulència de Martin Arnold, l’humor negre de David Lynch i la bondat dels contes Disney, el cineasta Guillothina ha aconseguit a DESPRÉS DE LA GENERACIÓ FELIÇ narrar un retrat generacional amb intenció agredolça, un sabotatge a la memòria i un tret a la nostàlgia musical. La història d’aparents famílies felices a través d’un àlbum de pel·lícules familiars, els secrets d’una generació de nens que van créixer tot escoltant cançons populars que els van allunyar de qualsevol perill, protegint-los d’una realitat que potser no fou tan dolça com recorden.

LA BANDA SONORA
Joan Colomo, Spazzfrica Ehd, Sara Fontán, i Internet 2, quatre músics àvids, talentosos i polivalents, són els creadors i intèrprets d'aquesta compilació frenètica i atemporal basada en revisions d'obres del cançoner popular i inèdites. La particular selecció musical que forma la banda sonora del projecte està formada per peces pertanyents a la tradició popular. L'adaptació que aquí se'n fa, però, passa pel sedaç de l'experimentació, el free jazz, l'electrònica, el rock i el pop. Multi-capes, estructures oscil·lants, alteracions rítmiques, loops de veus encadenades, distorsió, melodies de joguina i percussions de metall; un autèntic deliri acústic que proposa una volta de campana a la convenció més ortodoxa i que connecta l'original cançó d'arrel amb la música d'avantguarda.
Sones edita aquesta banda sonora en format digital que ja es pot escoltar aquí.

LA POSADA EN ESCENA
L'espectacle en directe consisteix en una performance que desenvolupa la creació audiovisual en temps real. Pur Live Cinema en el qual la banda sonora s'interpreta en directe mentre avança la projecció, tot provocant una experiència única en cada ocasió.

DATA: Dijous, 30 de gener
LLOC: Caprichos de Apolo. sala Apolo [2]
HORARI: 20 h.
ENTRADES: Anticipades 8€ + despeses de gestió en www.codetickets.com. A taquilles 10€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada