dijous, 19 de desembre del 2013

Rapsodes també diuen adéu

L’any 2005 el Kpoll li va dir a Andreu: “ieee fes-me una base!!”. I d’ahí va eixir “Com tu vullgues”, la cançó que va iniciar Rapsodes. Ara, per circumstàncies personals d'un dels membres, ens diuen adéu: "8 anys després (de 2005) hem viscut un bon grapat d’inoblidables aventures que sempre portarem amb nosaltres: desenes de cançons, centenars de concerts, milers de kilòmetres, milions d’amics, i infinites experiències. Són incontables els bons moments que hem viscut, els viatges que hem fet, les persones que hem conegut, les suaes que ens hem pegat, i el somriures que hem rebut i hem donat. Ara, però, toca tancar una porta per obrir-ne d’altres. L’Andreu marxa a l’altra punta del món a descobrir la música de la vida en Amèrica Llatina, però tots els Rapsodes tenim clara la nostra passió per la música i continuarem creant i treballant en altres projectes, que ben segur escoltareu més prompte del que penseu.
Estem molt agraïts a tota la gent que ens ha acompanyat en el nostre camí, a tots aquells que han caminat i ballat al nostre costat, a tots aquells fans que han esdevingut amics, a tots aquells músics que han esdevingut companys, a aquells periodistes que han esdevingut biògrafs, al professionals del nostre segell Mésdemil que han esdevingut família, i en definitiva, a tots els que han fet possible Rapsodes. Però no podem acomiadar-nos sense fer un concert de comiat ben especial. Será l’11 de gener a les 20:30h a la sala el Loco Club de València, on ja fa uns quants anys vam presentar amb molt de gust el nostre primer àlbum Contes per Versos
Serà un concert intens, llarg, íntim, i ple de sorpreses, on farem un repàs a la nostra història i les nostres cançons de principi a fi. Amb la llagrimeta als ulls vos diguem que serà l’últim i el més especial dels concerts de Rapsodes. Hem volgut acompanyar aquest moment amb un nou àlbum titulat Pessics i Pessigolles que farà un repàs a la nostra història, amb rareses i temes inèdits que mostren tota l’essència de Rapsodes. Estigueu ben antents perquè anem anar publicant els temes poc a poc d'ací al dia 11!! Hui en teniu ja el primer!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada