dissabte, 15 de març del 2014

Sorteig del darrer disc d'Enderrocks, "Causa i Efecte"

A Indiecat ens hem fet amb un disc dels Enderrocks per poder sortejar-lo i regalar-lo així a un dels nostres lectors o lectores. Sols teniu que respondre una pregunta que s'adjunta a continuació i farem un xicotet sorteig entre totes les respostes encertades. 

Causa i efecte, que reuneix el millor dels dos anteriors àlbums i confirma la maduresa compositiva aconseguida pel grup valencià. Dotze temes plens de força que es defineixen com una mescla de rock i del metall de sempre amb tints melòdics, però amb un distintiu propi que caracteritza a la banda riberenca. Causa i efecte és el fruit del treball compositiu dels últims anys, període en el qual la banda ha alternat alguns concerts amb la creació de nous temes. El nou àlbum descarrega un so potent i madur, alhora que resumeix en les seues lletres molts dels problemes existents a la societat actual, sense oblidar les clàssiques cançons de temàtica amorosa.
Podeu seguir els Enderrocks ací.  

La pregunta és: On es va gravar Causa i efecte? Estudis i localitat?
Hi ha un mes (fins el 15 d'abril, inclòs) per respondre la qüestió. Les respostes s'han d'enviar a: indiecatmusica@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada