divendres, 14 de març del 2014

VerdCel enregistra directe a Alcoi

Aquest any s'inaugura Alcoi com a seu del BarnaSants. Dos concerts en formaran part de la programació, el de Pi de la Serra al Teatre Calderón i aquest de VerdCel.Òrbites a Alcoi serà una jornada cabdal en la celebració '#VerdCel2014, 10 anys del 1r disc', any en què enregistrarà aquest directe per publicar-ne una referència al segell del Festival de Cançó BarnaSants, llançarà el seu nou treball, Argilaga, i realitzarà un documental sobre la seua trajectòria: La distància no és frontera.

Òrbites, Poetes i cançons

Els poemes cantats i la cançó que amaga la poesia. Aquest espectacle encercla textos d’Espriu, melodies i cançons de Raimon, Ovidi Montllor i Pi de la Serra. VerdCel conduirà els ‘Poetes i cançons’ a través de ritme, veus, cordes i mans, amb música i acció, per depassar les oïdes i arribar al cor.
El concert forma part del Festival BarnaSants i s’enregistrarà convertint-se en una nova referència de la Col·lecció BarnaSants, cabdal en la celebració ‘VerdCel 2014: 10 anys del 1er disc’.
El disc es complementarà amb les versions d'estudi de peces del cantautor nordcatalà Joan Pau Ginè, Pi de la Serra, i un poema d'Estellés musicat.
VerdCel treballa la Cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Gairebé ja 15 anys als escenaris, 10 anys des de la primera publicació i el 2014 publica el seu cinquè LP: Argilaga. La proposta d'Alfons Olmo és de convicció interdisciplinària i treballa en equip; els seus discos s'han editat en fantàstics formats de Llibre-CD que recullen música, còmics, poesia i treballs audiovisuals diversos; en directe ha treballat acció i projeccions amb notorietat i molta personalitat.
En els seus diferents formats presenta un espectacle que supera la singularitat de les seves cançons, un concert multidisciplinar amb força i sentiment, on la música i la interpretació convergeixen i converteixen els seus directes en un esdeveniment perfectament equilibrat, amb la comunicació i la interacció amb el públic com pedres angulars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada