dissabte, 24 de maig del 2014

Descarrega de franc el nou treball de Coet, "Escafandre"

L'escafandre és una combinació que permet a un astronauta evolucionar i respirar en el espai buit, amb dependència o independència del seu vehicle espacial però tot quedant a una pressió atmosfèrica interna constant.  L'escafandre marca els nostres límits i ens dóna forma,ens suministra l'aire just per a respirar i ens manté vius unicament per donar raó al seu significat. Però...si un estri com aquest és capaç de protegir-nos de forces majors al mateix temps que ens permet observar l'univers i les seves panoràmiques, l'hauriem d'equipar per fer moltes més coses. Si tenim la capacitat de crear tecnologia per cobrir els nostres capricis i necessitats, hauriem de ser capaços de perpetrar la nostra identitat i tenir la llibertat per si es vol, poder mostrar amb orgull alló que som i ens sentim allà arreu on siguem; o us negarieu el gust de fer un bon glop de porró(per exemple) al contemplar una colisió entre galàxies? 
Escafandre és un acte de llibertat, gravat en directe i consumat per donar gust a qui l'interpreta i a qui el veu i l'escolta.  Escafandre és un video-EP gravat en directe a la Cambra de Cal Minyonet el 25 d'abril de 2014.
Fet a mà i a màquina per Coet amb la inestimable ajuda de: Susana d.Rvan, Neus Pacheco i Maria Mestres.
credits.
Coet són: Jordi Castany: veu, Lucho Torres: percusió i cors, Quim Marquez: baix elèctric, Roger Mestres: guitarra elèctrica, Ricard Ros: bouzuki.
Podeu descarregar el nou treball de Coet des del seu bandcamp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada