dimecres, 18 de juny del 2014

La Gossa Sorda publicarà el seu nou disc, "La Polseguera", l'1 de juliol

Després d'un any i mig de parada i de quatre sense traure disc, el grup de Pego torna a escena amb "La Polseguera". El cinqué disc de la formació ha estat gravat aquesta primavera als estudis Tesla de Dénia, produït per Jaume Faraig. "La Polseguera" és la tempesta covada en un temps d'humiliacions i misèria compartida. La resposta inevitable que s'escampa pels carrers i per les places.
Dotze cançons on La Gossa Sorda reprén els estils de sempre com el reggae i l'ska però aprofundint en el mestissatge i buscant noves sonoritats. Hi col•laboren entre d'altres el cantant Carles Dénia, la cantant de KI Sap Paula Bam Bam i Jano el Dj de La Raíz. La presentació en directe de "La Polseguera" serà aquest dissabte 21 de juny dins del concert de festes de Pego. Dilluns 23 estaran presentant el disc a la platja d'Alboraia dins del Xufa Rock. A partir d'ací comencen una gira que els portarà a més de trenta destins diferents en els propers mesos.
Des de divendres passat es pot veure el video de la primera cançó "La Nostra Sort" que ja ha superat les 25.000 visites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada