dissabte, 21 de juny del 2014

Rafa Valls presenta "Alta fidelitat", el seu projecte més personal

Després d'haver format part de diferents grups com Guaita'ls, Early Fighters o Brick Crisis, el cantautor terrassenc Rafa Valls ha decidit endinsar-se en un projecte personal. El 2011 va emprendre aquest camí, que l'ha portat a publicar el seu primer treball en solitari, 'Alta fidelitat' (Picap, 2014). La data de sortida del disc està prevista per al 9 de juny, i a l'EDR en fem un petit tastet amb tres temes: "Sóc jo", "De mil maneres" i "Salvatge intensitat". 
Rafa Valls presenta el seu primer àlbum, amb tretze temes d'un estil pop-folk i que fan un viatge entre la música i les emocions més primàries. Partint dels seus coneixements i experiència, Valls explica que vol recuperar i fusionar estils i harmonies pop-folk dels Estats Units amb lletres en català. Segons el terrassenc, Alta fidelitat és un disc amb cançons plenes de sentiments que sonen velles i noves a la vegada. A EDR avancem tres temes del primer projecte en solitari del músic terrassenc:

"Sóc jo": "El millor de la vida són les històries que ens expliquen o expliquem. La cançó parla de compartir la vida amb una altra persona i els dubtes que això genera. Les petites coses es fan grans, explicades en clau de pop-folk, en un puja i baixa d'intensitats tan real com la vida mateixa". 


"De mil maneres": "Les paraules no són un estri infinit. S'acaben, fins i tot les boniques. I si arriba un dia que ja les has dit totes? 'De mil maneres' ens ve a explicar que sempre podràs trobar el que vols dir si el propòsit és pur i el receptor vol escoltar-te". 

"Salvatge intensitat": "És visceral, espontani, animal, és foc i ràbia a la vegada. Tots hem viscut un amor tòxic que ens fa ensenyar al món la nostra versió més primària. Un amor tan brut que ens fa posar malalts, que ens crema per dins, que no veiem la llum ni el túnel. Però ens agrada, i li hem posat el nom de 'Salvatge intensitat'". 
Aquest nou projecte està format per Genís Sobrado (orgue i guitarra), Joan Humet (baix elèctric i contrabaix), Jordi Humet (teclats i piano), Òscar Jorba (bateria) i Rafa Valls (guitarres i veu), i han gravat el disc als estudis La Peixera de Terrassa. També hi han col·laborat Pascual Ruiz (banjo a "Pedres blanques"), Ana Moya (violí a "Sols són sons") i Guaita'ls Ska Band (a "De la mà").
Foto: Enderrocks

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada